Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.uspu.ru/handle/uspu/2685
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДзюба, Е. В.ru
dc.contributor.authorDzyuba, E. V.en
dc.date.accessioned2016-03-08T11:48:22Z-
dc.date.available2016-03-08T11:48:22Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationДзюба Е. В. Категория фрукты в научной, торговой, кулинарной и бытовой картинах мира / Е. В. Дзюба // Лингвокультурология. — Екатеринбург, 2014. — Вып. 8. — С. 62-68.ru
dc.identifier.urihttp://elar.uspu.ru/handle/uspu/2685-
dc.description.abstractThe peculiarities of the categorization in the scientific (botanic, agronomical), trade (trade proper and custom), culinary and naive (household) worldviews are considered on the corpus of the naming units FRUITen
dc.description.abstractНа материале наименований ФРУКТОВ рассматриваются особенности категоризации в научной (ботанической, агрономической), торговой (собственно торговой и таможенной), кулинарной и наивной (бытовой) картинах мираru
dc.language.isoruen
dc.publisherУральский государственный педагогический университетru
dc.relation.ispartofЛингвокультурология. Вып. 8. — Екатеринбург, 2014.ru
dc.subjectCOGNITIVE LINGUISTICSen
dc.subjectCATEGORIZATIONen
dc.subjectCATEGORYen
dc.subjectWORLDVIEWen
dc.subjectTHE RUSSIAN LINGUISTIC CONSCIOUSNESS, THE CATEGORY FRUITen
dc.subjectКОГНИТИВНАЯ ЛИНГВИСТИКАru
dc.subjectКАТЕГОРИЗАЦИЯru
dc.subjectКАТЕГОРИЯru
dc.subjectКАРТИНА МИРru
dc.subjectРУССКОЕ ЯЗЫКОВОЕ СОЗНАНИЕru
dc.subjectКАТЕГОРИЯ ФРУКТЫru
dc.titleКатегория фрукты в научной, торговой, кулинарной и бытовой картинах мираru
dc.title.alternativeThe category fruit in the scientific, trade, culinary and household worldviewsen
dc.typeArticleen
local.localtypeСтатьяru
local.identifier.bibreclicu0000000129-
local.description.firstpage62-
local.description.lastpage68-
Appears in Collections:Лингвокультурология

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
licu-2014-08-09.pdf613 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record




Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.