Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.uspu.ru/handle/uspu/2731
Title: | Позиционирование и продвижение продуктов питания: концептосфера и способы вербализации (ATL- и BTL-коммуникация) |
Other Titles: | Positioning and promotion of food: conceptosphere and ways of verbalization (ATL and BTL communication) |
Authors: | Терских, М. В. Колченко, О. С. Terskikh, M. V. Kolchenko, O. S. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Уральский государственный педагогический университет |
Citation: | Терских М. В. Позиционирование и продвижение продуктов питания: концептосфера и способы вербализации (ATL- и BTL-коммуникация) / М. В. Терских, О. С. Колченко // Лингвокультурология. — Екатеринбург, 2015. — Вып. 9. — С. 256-272. |
Abstract: | This paper describes and systemizes the key concepts of food advertising. The authors suppose that ATL and BTL communication messages work in the relations of duplication or complementarity actualizing identical concepts when positioning the same product. The complex model conceptoshere of food advertising became result of the analysis. Статья посвящена анализу ключевых концептов, актуализируемых при позиционировании продуктов питания. Авторы исходят из положения, что в рекламном дискурсе сообщения ATL- и BTL-коммуникации работают в отношениях дублирования или дополнительности, актуализируя тождественные концепты при позиционировании одного и того же продукта. Результатом анализа стала комплексная модель концептосферы рекламы продуктов питания. |
Keywords: | ADVERTISEMENT DISCOURSE CONCEPT CONCEPTOSPHERE ATL ADVERTISING BTL ADVERTISING РЕКЛАМНЫЙ ДИСКУРС КОНЦЕПТ КОНЦЕПТОСФЕРА ATL-РЕКЛАМА BTL-РЕКЛАМА |
URI: | http://elar.uspu.ru/handle/uspu/2731 |
Origin: | Лингвокультурология. Вып. 9. — Екатеринбург, 2015. |
Appears in Collections: | Лингвокультурология |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
licu-2015-09-22.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.